4 tips voor de perfecte feestjes

Heb jij binnenkort een babyshower, gender reveal, verjaardagsfeest of een ander feestje? En weet je niet waar je moet beginnen met de versieringen of hoe je alles moet regelen. Je leest hier 3 tips voor het perfecte feestje. 

 

Zorg voor een gastenlijst  

Allereerst is het natuurlijk belangrijk een gastenlijst te hebben. Dus of je het nou voor iemand anders regelt over voor jezelf. Ga eerst na wie er allemaal moeten komen en hoeveel mensen dat ongeveer zijn. Pas daarna kun je namelijk gaan zoeken naar een passende ruimte en hier invulling aan geven. Zorg dus ook dat je dit ruim op tijd doet, zodat je zeker weet dat mensen kunnen komen.  

 

De locatie uit kiezen  

Daarna is het belangrijk een locatie te kiezen. Deze is dus afhankelijk van het aantal mensen dat komt. De locatie moet natuurlijk ook aansluiten op de weersomstandigheden. Zorg ook altijd voor een back-up mocht het weer omslaan.  Ook de locatie moet ver van tevoren worden geregeld, aangezien deze altijd vol kunnen zitten. Reserveer zo vroeg mogelijk en kijk met de eigenaar wat er allemaal mogelijk is, zo weet je zeker dat alles goed komt.  

 

Versieringen kunnen niet ontbreken 

Niet geheel ongebruikelijk zijn de versieringen. Om de locatie feestelijk te maken hebben we die wel nodig. Heb je een babyshow dan ga je voor een Babyshower versiering, heb je een kinderfeestje dan ga je voor Uitdeelzakjes , noem het maar op. Maak het allemaal zo mooi mogelijk op om een leuke sfeer te creëren. Je kunt overigens ook mensen inhuren om dit te doen. Je kunt het dus zo groot uitpakken als je zelf wil.  

 

Eten en drinken  

Allerlaatst is het eten en drinken natuurlijk ook niet te missen. Zorg dat je voldoende eten en drinken hebt voor iedereen. Want ja, zonder eten en drinken is er geen feestje. Je kunt er ook nog voor kiezen een leuke taart of cup cakes te laten maken of zelf te maken. Ook voor het eten en drinken kun je verschillende mooie bordjes en bestek regelen om het allemaal net even wat leuker aan te kleden.  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *